Speakers of Heyman & friends

Heyman menar att ”in the end of the day everything is about communication and authenticity”.

För att stärka Heymans team och vårt erbjudande med kunskap och inspiration samarbetar vi med friends som drivs av en erfarenhetsbaserad passion och övertygelse om vad som skapar framgångsrik kommunikation, trygga organisationer, lyckliga individer och goda resultat. Friends som också besitter en enastående förmåga att kommunicera sina tankar och sitt budskap. Vi är stolta och smickrade över att dessa insiktsfulla, skarpa och härliga personer har valt att jobba med oss.
Vi väljer de alla dagar i veckan!

När du bokar en föreläsare hos Heyman & Friends kan du lita på att det är en person som kommer ge publiken något extra som kan göra skillnad. En unik insikt, en hisnande känsla, ett förändrat mindset eller en stark vilja att göra varandra och andra bättre.


 
 
z8i5bi9bmmg0k2priija.jpg

Janne Björge

Likt bodybuildern ser Janne på ditt varumärke som en Pectoralis Major - “Det som inte växer håller på att dö”.

Janne är expert på varumärken. I över 30 år har Janne hjälpt några av världens största företag att utveckla sina varumärken samtidigt som han som grundare och ledare byggde varumärkesbyrån Nine Yards från scratch till en omsättning på 1,5 miljarder. För Janne är det äkta engagemanget vägen till medarbetare som mår bättre, presterar bättre och ger det extra leendet som smittar av sig på kunderna. Kunder som rekommenderar ditt erbjudande till andra. Kunder som är ditt varumärkes bästa ambassadörer och säljare.

Janne är kommunikatören, visionären och entreprenören som får oss att vakna till. Att känna äkta engagemang. Att vilja skapa fantastiska kundupplevelser. Att hålla det vi lovar. 

Vill du ha konkreta och inspirerande tips för hur ni kan bygga ert varumärke inifrån och ha kul under tiden? Om att det bland annat handlar om att ORKA. Då är det Janne du behöver som problemlösare, möjlighetsupptäckare och glädjespridare!
I dag är Janne en firad och ständigt anlitad föreläsare och inspiratör. Därutöver coachar han ledare & ledningsgrupper och sitter som ordförande i Marknadsföreningen i Göteborg.

Om du tror att Janne är den du behöver just nu så kontaktar du
Gabriel Lázár på gabriel@heymanandfriends.se

 

 

Jon Eklöf

X-Men har Charles Xavier (Professor X). På Heyman har vi Jon Eklöf!

Ditt medvetande är ett hopkok av personliga, sociala och kulturella strukturer som tillsammans formar din identitet. 
Men, djupt under vad DU definierar som JAG finns uråldriga lager i hjärnan, strukturer som utvecklats under miljontals år och som du delar med människor omkring dig och med andra djur. Utan historiska lagren skulle du stå handfallen inför mötet med omvärlden. De hjälper dig att skapa din framtid, att orientera dig, att försvara dig, att fortplanta dig och att leka.
På samma gång är det dessa system som ligger till grund för rädsla, ångest, aggression och sexuella övergrepp.  

Är du redo att falla fritt genom hjärnans kulturlager, ned till våra förfäders minnen? Redo att en gång för alla besvara frågor som ”varför känner jag som jag känner?” eller ”vilka likheter och skillnader finns det för hur mäns och kvinnors hjärnor fungerar?” 

Jon kommer att hålla din hand, tvinga dig att bli närvarande, att stanna upp och tänka till. Han fyller rummet med sin intensiva närvaro och får genom sin snabbhet och ocensurerade direkthet fram det som är viktigt.  Jon har vad som verkar vara ett absolut gehör för att hitta till kärnan och leda dig till insikt.

Och kanske att du finner svaret på den eviga frågan, Hur hamnade jag här? - och alla andra frågor du inte visste att du hade.

”People will do anything, no matter how absurd to avoid facing their own soul.”

Vill du höra mer om vad Jon har att säga om vår hjärna så kontakta
Gabriel Lázár på gabriel@heymanandfriends.se

 
Foto: @davidwalegren

Foto: @davidwalegren


 
pelle56.jpg

PELLE FRISACK

”Stark scennärvaro”, ”En glädjespridare”, ”Enormt engagerad!” Heymans egna Pelle Frisack byter ibland - likt Clark Kent - skepnad från juristkostymen till hyllad föreläsare.

Pelle levererar reflektioner, sanningar och egna erfarenheter med insikt, skärpa och humor. Han berör, rör om och entusiasmerar. Hur skapar man arbetsplatsen med de lyckligaste människorna och det starkaste laget? Hur frigör man den hämmande seriositeten? Det är frågor Pelle vill besvara.

Med mångårig erfarenhet från ledande roller inom en högpresterande bransch talar Pelle om prestation och mindset, om beteenden och attityder och om ett värdebaserat och inkluderande ledarskap. Han drivs av en övertygelse att det finns en stor outnyttjad potential i advokatbranschen och i andra expertbranscher om man kan ersätta ängslighet med trygghet och kombinera görande och varande.

Alla vill vara moderna, jämställda och ”a great place to work”. Då måste man tänka nytt och agera annorlunda. Särskilt i de traditionella miljöerna. Annars blir det som i Kejsarens nya kläder, naket och kallt. I det arbetet är Pelles erfarenheter och tankemönster en inspirationskälla och ögonöppnare. 

För bokning kontakta Mikael Solkulle, mikael.solkulle@heymanandfriends.se