Sean O´Connor

FRIEND

SEAN O’CONNOR

 
 
 
 
 

SEAN CONNERY, SEAN BANAN, SEAN PENN, HÅLL I DIG… HÄR HAR VI SEAN O´CONNOR!

Sean O´Connor, även kallad ”Bäret” (ett smeknamn som han själv valt då han har ett år kvar på sina studier), är i särklass den mest intressanta och talangfulla juriststudent och people person som vi på Heyman & Friends har mött.

Med sin nyfikenhet och förmåga att skapa, bygga och förvalta relationer är Sean en ovärderlig grundsten i vår verksamhet. Det började redan tidigt, när han under sex år stod som säljare på Innesvingen Golf i Göteborg och sålde rekordmånga golfklubbor till sina såväl befintliga som blivande stamkunder och vänner. Som liten hade han en dröm om att öppna en fiskbil – ”för att få hänga med de goa göbbarna i hamnen”.

Att Sean redan under sin utbildning har blivit headhuntad till några av Sveriges mest meriterade advokatbyråer är ett faktum. Vi är oerhört glada och malliga över att Sean har valt att hänga med sina friends på Heyman! 

Utöver sin charm och sina förmågor att röra sig i sociala sammanhang och lösa problem, är Sean en riktig idéspruta. Dagligen klurar och slipar han på intressanta uppslag. Under gymnasiet blev han ombedd av sin lärare i Ung Företagsamhet att ombilda sitt UF-företag till ett aktiebolag eftersom han, tillsammans med sina kompisar, hade omsatt för mycket pengar.

Med Sean i gänget består H&F-laget nu av fem generationer - 50-, 60-, 70-, 80- och 90-talister! Det skapar härlig dynamik och bästa förutsättningarna att göra varandra bättre!

+46 709 80 28 52
sean.oconnor@heymanandfriends.se

 
 
 

THE HOUSE OF HEYMAN

PELLE FRISACK
FRIEND/FOUNDER

Pelle är Kålleredskillen som växte upp i restaurangmiljö och skulle bli sportkommentar.

Läs mer ➝

JANNE BJÖRGE
FRIEND/PARTNER

Likt bodybuildern ser Janne på ditt varumärke som en Pectoralis Major - “Det som inte växer håller på att dö”.

Läs mer ➝