THIS FRIEND WILL EXPAND YOUR MIND!

Foto: @davidwalegren

Foto: @davidwalegren

X-Men har Charles Xavier (Professor X). På Heyman har vi Jon Eklöf!

Ditt medvetande är ett hopkok av personliga, sociala och kulturella strukturer som tillsammans formar din identitet. 
Men, djupt under vad DU definierar som JAG finns uråldriga lager i hjärnan, strukturer som utvecklats under miljontals år och som du delar med människor omkring dig och med andra djur. Utan historiska lagren skulle du stå handfallen inför mötet med omvärlden. De hjälper dig att skapa din framtid, att orientera dig, att försvara dig, att fortplanta dig och att leka.
På samma gång är det dessa system som ligger till grund för rädsla, ångest, aggression och sexuella övergrepp.  

Är du redo att falla fritt genom hjärnans kulturlager, ned till våra förfäders minnen? Redo att en gång för alla besvara frågor som ”varför känner jag som jag känner?” eller ”vilka likheter och skillnader finns det för hur mäns och kvinnors hjärnor fungerar?” 

Jon kommer att hålla din hand, tvinga dig att bli närvarande, att stanna upp och tänka till. Han fyller rummet med sin intensiva närvaro och får genom sin snabbhet och ocensurerade direkthet fram det som är viktigt.  Jon har vad som verkar vara ett absolut gehör för att hitta till kärnan och leda dig till insikt.

Och kanske att du finner svaret på den eviga frågan, Hur hamnade jag här? - och alla andra frågor du inte visste att du hade.

”People will do anything, no matter how absurd to avoid facing their own soul.”

Vill du höra mer om vad Jon har att säga om vår hjärna så kontakta
Mikael Solkulle, mikael.solkulle@heymanandfriends.se

Gabriel Lazar