MED ETT STJÄRNSKOTT BLIR ALLT MÖJLIGT!

Alexandra3.jpeg

Om vi säger A säger ni DB, det är nämligen dags att presentera Heyman & Friends senaste stjärnskott - Alexandra Due-Boje! 

Alexandra - även kallad DB - läser sista året på juristutbildningen i Lund. DB är en ung kvinna med skinn på näsan som du sent kommer att glömma. Hennes sköna attityd, musik- och evenemangsintresse kombinerat med hennes erfarenheter inom fastighetsbranschen gör henne till en jurist med både och. Perfekt för Heyman & Friends. 

Med sin höga ambitionsnivå och sociala kompetens har Alexandra under sin Lundaperiod lyckats balansera juridikstudierna med ideellt nationsengagemang på en av Lunds största nationer. Som en av frontfigurerna för Malmö Nation har hon agerat hyresvärd för över 300 studenter och även stått som ytterst ansvarig för några av Lunds studentlivs största musikevenemang. Ingen minns ju en fegis och därför slog Alexandra på stort med bokningar som Oskar Linnros, Otto Knows, Mares och Sam Feldt under Malmö Nations karneval 2018. Dessutom är hon en keyplayer som styrelseledamot i Malmö Nation, en organisation med över 3 000 medlemmar. DB är en riktig doer som älskar högt tempo och att släcka bränder. Kung på natten kung på dagen är Alexandras melodi och med rötter i både Stockholm, Båstad och Helsingborg är det inte omöjligt att du springer på denna charmiga powerladyn på Avenyn i sommar. Hon har alltid längtat efter att få bli Göteborgare!

Förutom det brinnande intresset för juridik, PR och kommunikation lyfter Alexandra jämställdhetsfrågor i alla lägen, vilket gör henne till en sann förebild och det perfekta första kvinnliga tillskottet i H&Fs team.

Gabriel Lazar