LIFE IS BETTER WITH FRIENDS!Heyman menar att ”in the end of the day everything is about communication and authenticity”.

För att stärka Heymans team och vårt erbjudande med kunskap och inspiration samarbetar vi med friends som drivs av en erfarenhetsbaserad passion och övertygelse om vad som skapar framgångsrik kommunikation, trygga organisationer, lyckliga individer och goda resultat. Friends som också besitter en enastående förmåga att kommunicera sina tankar och sitt budskap. Vi är stolta och smickrade över att dessa insiktsfulla, skarpa och härliga personer har valt att jobba med oss.
Vi väljer de alla dagar i veckan!

När du bokar en föreläsare hos Heyman & Friends kan du lita på att det är en person som kommer ge publiken något extra som kan göra skillnad. En unik insikt, en hisnande känsla, ett förändrat mindset eller en stark vilja att göra varandra och andra bättre.

Gabriel Lazar