đŸŽ© THE GREATEST HEYMAN!

pelle56.jpg

Clark Kent blir StĂ„lmannen i en telefonkiosk. Precis sĂ„ som Heymans egna Pelle Frisack byter skepnad nĂ€r han gĂ„r frĂ„n att vara en ansedd juridisk rĂ„dgivare i kostym, till en hyllad förelĂ€sare och rockstjĂ€rna.  

I början av 1990-talet fick Pelle som elitsatsande golfspelare förmĂ„nen att arbeta tillsammans med Kjell Enhager. Sedan dess har Pelle Ă€gnat tid och tankar Ă„t vad som krĂ€vs för att mĂ„ bra och prestera pĂ„ topp - individuellt och kollektivt. Under 20 Ă„r arbetade han som affĂ€rsadvokat och under flera Ă„r som chef och ledare för en expertverksamhet i stark tillvĂ€xt. I sin ledarroll Ă€r han övertygad om att omtanke och vĂ€nlighet Ă€r de viktigaste egenskaperna eftersom det leder till trygghet, som leder till fokusering, som leder till framgĂ„ng. Och han Ă€lskar att bygga laget och kulturen och att bidra till sina kollegors och vĂ€nners utveckling och vĂ€lmĂ„ende bĂ„de pĂ„ det personliga och professionella planet. Hans ledord Ă€r bĂ„de och. Görande och Varande. Seriöst och Lekfullt. Ambitiöst och Harmoniskt. SjĂ€lvförtroende och SjĂ€lvdistans.

Med sin bakgrund frĂ„n restaurangbranschen och juristbranschen och som elitidrottare, skĂ„despelare, sĂ„ngare, rĂ„dgivare, advokat, konfliktlösare och ledare har Pelle mĂ„ngĂ„rig erfarenhet av olika roller som alla krĂ€ver samverkan, anstrĂ€ngning och ett positivt mindset. MĂ„r vi bra sĂ„ gĂ„r det bra hĂ€vdar Pelle med absolut övertygelse. Det Ă€r ett av hans favoritĂ€mne som talare. Med ett brinnande engagemang och stark scennĂ€rvaro vĂ„gar vi pĂ„stĂ„ att Pelle Ă€r en naturbegĂ„vad talare.  

För bokning kontakta Mikael Solkulle, mikael.solkulle@heymanandfriends.se

Gabriel Lazar