LET US PRESENT JANNE... DOCTOR OF BRANDS!

Janne.jpg

Likt bodybuildern ser Janne på ditt varumärke som på en Pectoralis Major - “Det som inte växer håller på att dö”.

Janne är expert på varumärken. I över 30 år har Janne hjälpt några av världens största företag att utveckla sina varumärken samtidigt som han som grundare och ledare byggde varumärkesbyrån Nine Yards från scratch till en omsättning på 1,5 miljarder. För Janne är det äkta engagemanget vägen till medarbetare som mår bättre, presterar bättre och ger det extra leendet som smittar av sig på kunderna. Kunder som rekommenderar ditt erbjudande till andra. Kunder som är ditt varumärkes bästa ambassadörer och säljare.

Janne är kommunikatören, visionären och entreprenören som får oss att vakna till. Att känna äkta engagemang. Att vilja skapa fantastiska kundupplevelser. Att hålla det vi lovar. 

Vill du ha konkreta och inspirerande tips för hur ni kan bygga ert varumärke inifrån och ha kul under tiden? Om att det bland annat handlar om att ORKA. Då är det Janne du behöver som problemlösare, möjlighetsupptäckare och glädjespridare!

I dag är Janne en firad och ständigt anlitad föreläsare och inspiratör. Därutöver coachar han ledare & ledningsgrupper och sitter som ordförande i Marknadsföreningen i Göteborg.

Gabriel Lazar