Mini Gemoll

FRIEND

Mini Gemoll

 
 
 
 
 

H&F har fått en ny kompis och stärker erbjudandet till Max med Mini!

Uttrycket "Mini-magi" har blivit ett känt begrepp bland kunder och kollegor som är ute efter det där som man inte riktigt kan sätta fingret på. Känslan. Upplevelsen. Mini älskar nämligen reklam och PR och att jobba fram kreativa lösningar som ingen annan och då skapas det MAGI.

Han har ett speciellt öga och fångar känslan som ingen annan ser. En blick han har utvecklat under 20 års arbete inom marknadsföring, kommunikation, foto, film, tv och e-handel. Utöver genomslag och nöjda kunder har Minis insatser resulterat i prisbelönta reklamfilmer, digitala kampanjer och grammis-vinnande musikvideor.

Efter att ha gjort succé som tävlingsdansare (medan Gabriel fortfarande inte kunde knyta dansskorna) regisserade han sin första musikvideo. Några år och många videor senare så lockade reklambranschen. Han startade då tillsammans med bl. a. sin bror ett av Göteborgs största produktionsbolag inom film-, 3D- och VFX-produktion. På senare år har han utvecklat sin stora passion för film och foto och arbetat professionellt som fotograf inom mode och reklam med produktioner runt om hela världen.

Han har även medverkat i tv-produktioner som bildredaktör för Breaking News med Filip & Fredrik och långfilmen Tårtgeneralen (2018). På Berghs har han breddat sina kunskaper inom digital marknadskommunikation och kommer nu närmast från Forsman & Bodenfors koncern som Art Director.

Mini's breda kunskap, integritet och äkta passion gör att de vanliga blir utöver det vanliga. Med Mini i teamet kommer Heyman att höja den kreativa nivån och vidga sitt nätverk av Friends. Framförallt tillför vi ännu mer energi och engagemang. Och en go Göteborgare.

(Just det, vi vill gärna behålla mystiken kring hans namn. Du får helt enkelt fråga honom själv varför han heter just Mini.)

+46 703 05 99 50
mini@heymanandfriends.se

 
 
 

THE HOUSE OF HEYMAN

PELLE FRISACK
FRIEND/FOUNDER

Pelle är Kålleredskillen som växte upp i restaurangmiljö och skulle bli sportkommentar.

Läs mer ➝

GABRIEL LÁZÁR
FRIEND/FOUNDER

Gabriel är ett modelejon och jobbade under många år med marknad och sälj i hotell-och konfektionsbranschen.

Läs mer ➝